Domein

Het is belangrijk om op het internet goed gevonden te worden.  Hiervoor gebruikt u een eigen gekozen domeinnaam. Wel is het van belang om te controleren of uw domeinnaam nog vrij is. U vraagt uw domein aan via ons domeinregistratie formulier.
Na ontvangst wordt er door ons een controle uitgevoerd of uw domeinnaam inclusief de door u gekozen extensie nog vrij is, en geregistreerd.
U gekozen domeinnaam niet meer vrij? Dan ontvangt u van ons bericht of uw domeinnaam met een andere extensie bijvoorbeeld in plaats domeinnaam.nl, domeinnaam .com nog wel beschikbaar is. U heeft dan de mogelijkheid een andere voorgestelde extensie te kiezen dan wel een ander domeinnaam.

Extensie

Online bureau noord houd zijn diensten graag betaalbaar. Daarom bieden wij een beperkt aantal extensies aan voor uw domeinregistratie. Een extensie is bijvoorbeeld .nl of .com. Het is dus het einde van uw website adres.
U kunt bij Online bureau noord  een keuze maken uit de volgende extensies:

  • uwdomeinnaam.nl
  • uwdomeinnaam.com
  • uwdomeinnaam.net
  • uwdomeinnaam.org
  • uwdomeinnaam.eu.

Door een beperkt aantal extensie aan te bieden kunnen wij onze kosten laag houden. U betaald namelijk niet mee aan de duurdere extensies van andere websites.
Wilt u toch liever een andere extensie dan kunt u deze aanvragen via het contact formulier. Indien wij de door u gekozen extensie kunnen leveren ontvangt u van ons de prijsopgave van de door u gekozen extensie.

 
 

Uw extensie beschikbaar? Check het hier:


E-mail

We leveren bij uw domein standaard een eigen e-mail adres. Hiermee kunt u de e-mails voor uw website gescheiden houden van uw privé mail.
Heeft u nu meerdere e-mail adressen nodig? Ook dat is geen enkel probleem. Voor een eenmalige bijdrage van € 10,- excl. btw maken wij  uw e-mail adres aan incl. een veilig wachtwoord. De keuze in e-mail adressen is vrij en zijn allen gekoppeld aan uw domeinnaam.
Standaard leveren wij het e-mail info@uwdomeinnaam+gekozen extensie.

Wilt u als webshop de bestellingen nu niet in de algemene mail hebben dan vraagt u hier een apart e-mail adres voor aan, bijvoorbeeld: sales@uwdomeinnaam+gekozen extensie.
U kunt natuurlijk ook een e-mail adres laten aanmaken voor personeelsleden of andere afdeling, bijna alles is mogelijk.