Betrouwbare en stabiele webhosting 

Of je nu een website wilt hebben over je hobby of juist een website over je bedrijf, wij leveren betrouwbare en stabiele webhosting zonder onderscheid tussen commerciële en niet commerciële websites.

Betrouwbare hosting is essentieel voor elke website soort, want niks is zo zonde als je website niet bereikbaar is voor bezoekers of klanten.
Online bureau noord maakt voor de hosting gebruikt van een betrouwbare hosting provider.
Wij hebben voor deze provider gekozen daar er gebruikt wordt gemaakt van twee datacenters die beiden in Nederland staan.
Door dat elke website in beide datacenters wordt aangeboden is de kans dat uw website off-line is zo goed als uitgesloten.

Indien de server in het datacenters waar op uw website draait onverhoopt in storing valt wordt al het dataverkeer direct doorgezet naar het andere datacenters. De storing wordt automatisch gemeld bij de hostingprovider die 24/7 actief zorgt dat de storing z.s.m. wordt verholpen.

Verhuizen webhosting

Uw huidige webhosting verhuizen naar Online Bureau Noord ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor de verhuizing brengen wij geen kosten in rekening, wel dient u een hostingpakket bij ons te hebben.
Om uw verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u om eerst ons contact formulier in te vullen, wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

We kunnen u de volgende hostingpakketten leveren:Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Domains

Domains

Domains

Sub-domains

Mini

€3,25

p.m. excl. btw

5GB Schrijfruimte

50GB Dataverkeer

1 website/webwinkel

 1 e-mail adres per website
Regulier

€5,42

 p.m excl. btw

10GB Schrijfruimte

100GB Dataverkeer

2 websites/ webwinkels

1 e-mail adres per website

Optimaal

€9,50

 p.m. ecxl. btw

25GB Schrijfruimte

 250GB Dataverkeer

4 websites/ webwinkels

1 e-mail adres per website